Escull un producte

En aquest apartat trobareu el material didàctic del Grup Ara Ioga, creat per membres del nostre equip i, que us pot ajudar en el vostre camí particular.

IOGA-SÛTRA DE PATAÑJALI

Comentaris de Montserrat Serra Fort

PREU: 19 €

El Yoga sûtra de Patañjali és un text mil·lenari on s’explica la filosofia del ioga, sobre la qual es fonamenten, en més o menys mesura, tots els tipus de ioga que s’han popularitzat arreu del món. Gràcies a la transmissió que sempre se n’ha fet de mestres a alumnes, aquest text ha arribat viu fins als nostres dies. La Montserrat, seguint la tradició dels mestres Sri T. Krisnamacharya i T.K.V. Desikachar, i després de trenta anys de dedicar-se a l’ensenyament del ioga i d’un estudi sincer del text, ens ofereix aquesta traducció, que acompanyada dels seus comentaris, ens ajuden a entendre i a traslladar els conceptes d’aquest antic text, a la nostra societat actual. Per tant, és un llibre essencial per tots aquells que creiem que el ioga és molt més que una simple gimnàstica suau.

Introducción al Yoga

Olga Menal

PREU: 14,90 €

«Introducción al Yoga» d’Olga Menal editorial Acanto. Aquest llibre ens acosta al Yoga. Ideal per persones que no han tingut mai contacte amb el Yoga i també per a practicants que desconeixen els seus fonaments i la gran quantitat de beneficis que ens pot aportar.

Els Puzzles de l’Olga

Mostrando los 3 resultados